dreams qoute, if your dreams don't scare you, they are not big enough

Mi-a placut extraordinar de mult citatul, din clipa in care l-am auzit prima data. Daca visele tale nu te sperie, inseamna ca nu sunt suficient de mari.

Cam adevarat, nu? Cine nu a simtit senzatia aia de gol in stomac atunci cand s-a gandit la un lucru pe care l-a vrut cu adevarat? Un lucru de care sa fii constient ca il poti avea daca muncesti putin mai mult, daca depui putin mai multa energie, daca ai rabdare doar sa crezi. Un lucru realizabil, pentru care trebuie sa zici: da, vreau! Si din acel moment, doar sa iti indrepti o parte din atentie catre el ca sa il obtii. Lucrul care sa te sperie intr-un mod atat de naiv si fata de care sa ai impresia aia gresita ca tu nu il poti avea, ca tu nu il meriti, ca nimic din ceea ce ai putea face tu nu ar fi suficient. Dar, nu! Un vis este o parte din tine! Este ceea ce mintea iti spune ca este sursa satisfactiei tale si totodata, este vibratia ce te amplifica pe tine, ca persoana.

Partea interesanta e ca visele nu dispar niciodata. Doar le poti amana. O data, de doua ori, de cate ori nu ai incredere in tine, de cate ori intervine ceva, de cate ori ‘nu e momentul’. Le poti amana pe tot parcursul vietii, presupun. Doar ca …e pacat sa pierzi atat de mult timp.

Asa ca, eu zic sa nu mai punem atat de multa presiune inutila pe umeri! Fara sa despicam firul in 14…mii de motive pentru care nu ar trebui sa facem un lucru. Fara prea multa neincredere. Fara prea multe batai de cap si fara ganduri ca nu ti-ar iesi un lucru. Cu naivitate inainte :D! Inapoi nu prea mai ai nimic de facut.

Lasă un răspuns