Ce sa zic… dureaza mult pana coci ardeii. Si oricat de multa dexteritate ai avea, tot e destul de anevoios sa ii cureti. In rest e destul de simplu, ca orice supa crema de legume. Are o aroma foarte interesanta, foarte placuta… mie oricum imi plac ardeii copti en-gros :D! Nu as face supa in mod regulat, insa, o data la ceva timp, e o surpriza buna de facut pentru cei dragi.
Toate legumele in afara de ardeii kapia se curata, se taie si se pun la fiert cu sare
Partea cea mai dificila! Ardeii kapia i-am copt la flacara aragazului, si i-am decojit.
Dupa ce legumele sunt fierte, se pun alaturi de ardeii kapia in robotul de bucatarie si se paseaza.
Pasta de legume se pune in apa in care au fiert, se amesteca totul pe foc inca 5 minute [si se verifica de sare].
Se poate servi cu o lingurita de otet balsamic si patrunjel.
Bon apetit!
Daca ti-a placut tie, arata-le si prietenilor tai :