Al doilea sos testat pe burgerii home-made! Pe langa sosul pe baza de rosii Arby, am zis sa incerc si ceva pe baza de mustar 😀
Ce pot spune este ca e un sos destul de intens, la fel ca si celelalat, foarte aromat, insa mi s-a parut foarte interesant. Cred ca mi-a placut chiar mai mult decat celalat [and i am a huge tomato fan!]
Suntem obisnuiti sa avem intr-un burger si ketchup si mustar. Asa ca aveti mai jos a doua alternativa, aromat mai aparte!

Timp de preparare | 10 minute |
Portii |
|
Ingrediente
- 1 ceasca mustar [eu am folosit dulce]
- 1 lingura miere
- 1 lingura zahar brun
- 2 linguri otet de cidru de mere
- 1 lingura bulion de rosii
- 1 lingura sos Worcester
- 1 lingurita usturoi pudra
- 1/2 lingurita piper mozaic
Ingrediente
|
![]() |
Etape
- Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un recipient, la frigider. De preferat ar fi sa stea cel putin o noapte la rece, pentru imbinarea ingredientelor.