O noua proba in divizia hai-sa-aruncam-legume-intr-un-castron, astazi va prezentam salata cu avocado si andive. Sunt una din rarele persoane careia ii plac andivele, and I’m proud of it :)). Din universul meu paralel, perspectiva este ca nu are cum sa nu iti placa gustul amar. Gustul amar e bun. Si in plus de asta lucrurile amare ajuta la ficat, iar ficatul te ajuta sa bei, dar deja m-am indepartat prea mult de la subiect.
Sa revenim. Imi place avocado, imi plac andivele, asa ca m-am gandit ca singurul lucru logic pe care il puteam face, era sa combin cele doua in castronul meu rosu. Le-am combinat, am mai adaugat cate una cate alta, la sfarsit am trantit dressingul cu miere si mustar, et voila! O noua salata a fost conceputa!

Timp de preparare | 15 minute |
Portii |
persoane
|
Ingrediente
- 1 bucata avocado
- 1 bucata andiva
- 1 bucati rosii
- 2 feliute branza de capra
- 1 pumn patrunjel
Ingrediente
|
![]() |
Etape
- Am taiat totul cubulete, am amestecat intr-un castron si am pus deasupra dressingul cu miere si mustar 😀 Bon apetit!