Da, da am zis bine, mancarica de fasole verde, galbena, verde si galbena, pastai. Mancarica pentru ca asa spunea mereu le mamman atunci cand mi-o facea si ma punea sa mananc fiindca e sanatoasa. Si nu vrem sa o contrazicem cumva pe mamman cum ca ar fi mancare de fasole in loc de mancarica. Nu, nu, nu.
De ce e buna fasolea verde? Pai ca nu are grasimi [asa ca poti sa mananci fara sa te simti vinovat :D], are un aport mare de fibre care te vor ajuta sa te saturi repede si sa reglezi glicemia, contine niste substante micute si dragute numite lignani care din cate se pare, ajuta in lupta impotriva aparitiei cancerului [in special de san], contine si fitati, alte substante dragute anticancerigene, si mai contine si multe vitamine si minerale.
In alta ordine de idei, mancarica asta e mega simplu de facut, e si sanatoasa, e si de post, te si satura, si mai are si gust bun. Asa ca, enjoy your veggies 😀