Trebuie sa recunosc, imi place din ce in ce mai mult sa folosesc tavitele de briose si pentru alte lucruri decat briose 😀
Dupa ce am incercat varianta de cartofi cu patrunjel si cascaval, am zis sa mai incercam si altceva, sa vedem cum iese. Varianta de astazi: cosulete cu sunca, cascaval si morcovi. Primul lucru care trebuie mentionat este ca imi place foarte mult cum a iesit sunca, putin crocanta si uscata, dar cu un gust mult mai intens parca decat in stadiul de mezel, si combinata cu putin cascaval topit … super bun! In rest, presupun ca se pot face multe combinati. Eu am ales morcovii fiindca mi s-a parut ca ar merge bine cu sunca. Dar cred ca ar merge foarte bine si cu ardei kapia, sau rosioare cherry, etc.
In orice caz, foarte bune, simplu de facut, si mi se pare ca arata si interesant. Win-win 😀
- Morcovul si cascavalul le dam prin razatoarea mare
- Ungem tava de briose cu putin ulei si asezam feliile de sunca
- Adaugam morcovul ras
- Adaugam cascavalul
- Ouale le batem putin cu sare si piper si turnam in mod egal in cele 6 "cosulete". Deasupra punem patrunjelul tocat. Dam la cuptor 15-20 minute, pana sunca devine putin crocanta si cascalulul se topeste . Bon appetit!