Chifle pentru hamburgeri
Portii Timp de preparare
12chifle mici 10minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15minute 10minute
Portii Timp de preparare
12chifle mici 10minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15minute 10minute
Ingrediente
Etape
  1. Dam drumul la cuptor sa se incalzeasca
  2. Amestecam drojdia cu apa calduta pana se dizolva. Adaugam zaharul si uleiul, oul, sarea si faina. Amestecam si framantam 5 minute. Daca e nevoie mai adaugam putina faina pana obtinem un aluat moale, usor lipicios.
  3. Impartim aluatul in 12 parti egale [sau daca vreti chifle mari in 6 parti], si le punem sub forma de chifle in tavi de cuptor, lasand suficient spatiu intre ele pentru crestere. Acoperim cu un prosop si lasam 10 minute la dospit.
  4. Luam prosopul de deasupra, le ungem cu galbenusul de ou amestecat cu laptele, si presaram cateva seminte de susan pe fiecare. Punem la cumptor 10 – 15 minute, pana incep sa fie aurii spre – aramii. Bon appetit!

Daca ti-a placut tie, arata-le si prietenilor tai :

Apreciază:

Apreciere Încarc...