3071935513_e9e31ecaa4_bAm vorbit in articolul Despre numerologie si istoria ei despre Numarul vietii, cel mai important din numerologie.

Numarul vietii reprezinta directia vietii, calea pe care mergi pe parcursul ei, oportunitatile si provocarile pe care le intalnesti.

Cum se calculeaza numarul vietii: se aduna toate cifrele din data de nastere, rezultatul se reduce pana se obtine o singura cifra.

Exemplu 31.05.1989:

3 +1 + 5 + 1 + 9 +8 +9 = 36 → 3 + 6 = 9

Bine, bine, am calculat, am aflat ca nr. meu este 9. And now what? Google arata raspunsul intotdeauna. Asa ca am ajuns pe un articol in care zice asa despre persoanele cu cifra 9:

Persoane sub influenta numarului vietii 9

Nativii cifrei noua au pasit pe drumul vietii plini de compasiune pentru cei din jur. Toti cei aflati sub influenta acestei ultime cifre sunt generosi, onesti si de incredere. Faptul ca nu se lasa influentati de tipare si de prejudecati ii ajuta sa relationeze excelent cu cei din jur si sa sara in ajutorul celor care au nevoie de ajutor. Drumul lor in viata este influentat de ideea de responsabilitate, fata de cei din jur si fata de soarta omenirii in general.

Satisfactiile materiale ii lasa oarecum indiferenti, fiind mai mult interesati de implinirea spirituala. Din acest punct de vedere nativilor cifrei noua le va fi destul de greu sa se imbogateasca, deoarece fie ca nu-si vor dori in mod exceptional aceest lucru fie ca vor renunta la posesiunile materiale de dragul unui principiu.

Datorita generozitatii si spritului lor mereu tanar nativii cifrei noua isi fac cu usurinta prieteni. In general vorbim despre nativii cifrei noua ca despre niste persoane magnetice, sociabile si de incredere care fac o impresie buna oriunde s-ar afla. Exista si o alta consecinta pozitiva a acestei atitudini fata de semeni: persoanele nascute sub influenta cifrei noua isi pot gasi cu usurinta de lucru in domeniul dorit, datorita carismei de care dau dovada.

Pe plan sentimental acestia vor intampina anumite dificultati in relatie cu un partener concentrat mai mult pe probleme materiale, nefiind pe aceeasi lungime de unda cu acesta. Daca partenerul da dovada de intelegere si rabdare, atunci relatia poate fi una echilibrata si de viitor.

Nativul cifrei noua este sensibil si din aceasta cauza poate fi usor ranit. Pe de alta parte, dorinta sa de a intelege viata in cele mai intime aspecte ale ei la care se adauga un potential artistic innascut il pot recomanda pentru o cariera de succes in lumea artelor. Pentru nativii cifrei noua arta este o modalitate de a-si exterioriza trairile si emotiile creatoare intr-o forma dictata de temperamentul fiecaruia, prin pictura, muzica, sculptura sau teatru.

Pentru acesti nativi drumul vietii are si o implicatie filozofica, de a gasi un sens si o finalitate in ceea ce li se intampla atat lor cat si celor din jur. Judecatorii, liderii spirituali, medicii si profesorii se numara asadar printre nativii cifrei noua. Mai greu vom gasi o persoana nascuta sub influenta acestei cifre in postura de director de vanzari, de bancher sau de politician pentru simplul motiv ca ii lipseste si energia dar si abilitatea de a obtine beneficii de la cei din jur. Dand cei mai bun pentru cei din jur si asteptand reciprocitate, nativilor le va fi greu sa accepte ca unele persoane nu se pot ridica pur si simplu la nivelul asteptarilor lor si se vor simti tradati. Idealisti fiind, le va fi in general greu sa accepte realitatile dure ale vietii. Toate aceste calitati mentionate mai sus trebuie incurajate insa nativii trebuie sa constientizeze faptul ca din cand in cand trebuie sa-si faca timp sa savureze si micile placeri ale vietii pentru a se considera cu adevarat impliniti.

Sursa: feminis.ro

Well, kinda true. Sunt lucruri care se aplica si pentru mine, sunt lucruri care imi flateaza ego-ul. Nu prea imi place ca zice ce mi-e greu sa ma imbogatesc. Damn it, eu credeam ca masluite numerele la loto, cand colo sa aflu ca e de la cifra asta :))

Ps: celelalte numere le gasiti pe linkul de mai sus in caz ca sunteti curiosi sa cititi si pentru voi

Lasă un răspuns