Ei bine ne uitam intr-o zi pe Pinterest dupa diverse lucruri, cand am dat peste chestia asta draguta. I-am spus eu suport pentru flori sau pentru lumanari, insa nu in sensul de sustinere, ci mai degraba suport decorativ 😀

De ce aveti nevoie pentru suportul din carlige?

O conserva mica [eu am luat o conserva de ton], sfoara de iuta [sau de canepa, sau de bumbac, sau de care va place], carlige de rufe, si putin lipici /  aracet.

Cum se face suportul?

In primul rand, conserva se spala 😀 Nu cred ca vrem sa avem floricele sau lumanari cu aroma de ton sau pate de gasca. Am dat pe o parte a conservei cu aracet [asta aveam prin casa] pentru a se lipi sfoara mai bine, si am inceput din partea de sus, sa infasuram strans sfoara, pana am acoperit intreaga suprafata. In partea de jos am  pus putin mai mult aracet sa fixam capatul sforii si am asteptat putin sa se usuce.

Dupa aceea, am inceput sa prindem carligele de rufe de conserva, unul langa altul. La sfarsit am mai prins putina sfoara cu o funda, fix pe spatiul liber al carligului.

Eu am pus un ghiveci micut cu un bulb de zambila inauntru, fiindca dimensiunea acestuia intra la fix inauntrul suportului. Presupun ca se vede foarte dragut si daca este pusa o lumanara micuta, dar inca nu am incercat  😀

Un DIY foarte simplu, foarte rapid, pentru un suport decorativ dragut datorita combinatiei de lemn cu sfoara, pe care il poti face imediat. Enjoy!

Lasă un răspuns