Forma aduce a quesadilla dar parca e un mini-sacrilegiu daca ne gandim ca folosim lipii libaneze la un fel de mancare mexican? Adica na, sunt super pro-diversitatii multiculturale  mai ales cand trebuie sa incropesti ceva de mancare seara cand ajungi acasa si nu ai prea mult timp, dar totusi … de dragul retetei sa ne prefacem ca e o quesadilla mai speciala… o verisoara indepartata de Mexic… de undeva de prin Orient… ?!?

Treaba e super simpla in rest, pentru ca ce ai prin frigider, le toci marunte, le amesteci si le pui in lipia indoita pe jumate si le trantesti 3 minute in tigaia incinsa pana se topeste cascavalul si se incalzesc toate treburile pe acolo. Mie imi place, lui ii place, se face si repede, nu trebuie sa speli multe vase dupa, e si satioasa, asa ca recomand!

 

Imprima reteta
Un fel de quesadilla cu sunca si cascaval
Categorie Feluri principale
Specific Mexican
Portii
Categorie Feluri principale
Specific Mexican
Portii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: