M-am hotarat intr-un weekend sa fac burgeri, tata! Burgeri in casa, de la A la Z, cu chifle home-made cu tot! Si daca tot m-am chinuit sa fac intreaga capodopera in-house, am zis ca merita totusi sa fac si un sos, doua, nu de alta, dar era pacat sa trantesc un ketchup banal peste bunatate de preparat de carne.

Asa ca Pinterestul mi-a luminat calea, am gasit doua variante care mi s-au parut mie mai interesante, pe care le-am si aplicat. Mai jos, copia sosul Arby [un sos special pentru gratar super cunoscut in USA]. Sos pe baza de rosii, usor picant si aromat 😀

Bon appetit!


Imprima reteta
Sos Arby - perfect pentru burgeri sau friptura
Specific Mediteranean
Timp de preparare 5 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
Ingrediente
Specific Mediteranean
Timp de preparare 5 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
Ingrediente
Etape
  1. Se pun toate ingredientele intr-un recipient. Se amesteca totul la foc mic, timp de 10 minute. Se poate pastra dupa aceea la frigider timp de 1-2 saptamani.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: