Ei bine, sa intram si in universul fascinant al salatelor! Chestiile alea salvatoare in zilele in care zici „sunt la regim, mi-e foame, hai sa imi umflu stomacul cu niste frunze”. Sau „ba gata, de azi mananc mai sanatos! fara ceafa de porc, fara chestii prajite, da-mi niste iarba raw!”. Sau cand pur si simplu nu ai timp seara cand ajungi acasa asa ca incepi si arunci chestii intr-un castron mare si te prefaci la sfarsit ca ai gatit.

Partea buna e ca poti sa iti faci ce combinatii vrei tu in salata, si nu prea ai cum sa o dai in bara. Cam merg treburile intre ele, combinatiile nu sunt atat de naspa pe cat ai impresia ca ar fi atunci cand le verbalizezi, si cel mai important, organismul tau se poate bucura cu adevarat de toate vitaminele juicy-juicy, mineralele si nutrientii legumelor si fructelor, fiindca nu sunt procesate termic. So, kinda of a win all the way.

Acestea fiind spuse, mai jos va prezint super salata cu avocado si nuci. Creata intr-o zi in care imi era foarte foame si am folosit ce aveam in frigider in momentul respectiv :D. Partea buna e ca a iesit foarte buna si ne-a placut foarte mult. So there you have it!

salata cu avocado si nuci

salata cu avocado si nuci

Imprima reteta
Salata cu avocado si nuci
Salata cu avocado, destul de satioasa, foarte gustoasa si nutritiva
Categorie Salate
Specific Mediteranean
Timp de preparare 15 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Salate
Specific Mediteranean
Timp de preparare 15 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Ca la orice salata, etapele sunt extreeem de dificile. Frunzele le-am rupt ca pentru salata 😀 Rosiile, avocado si mozzarella le-am taiat cubulete
  2. Mixul de fructe uscate le-am maruntit putin in robotul de bucatarie. Eu am luat o punguta de la Mega cu un mix cu nuci, migdale, alune, caju si ... stafide. Am stat putin pe ganduri daca sa pun si stafidele, sau sa aleg doar alunele. Dar pana la urma am zis what the heck, hai sa incercam vedem ce iese. Si a iesit foarte bun. Chiar au dat un gust aparte stafidele intregii salate, asa ca recomand.
  3. Amestecam totul, punem ulei, sare, piper, lamaie, dupa gustul fiecaruia. Et bon appetit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: