Am facut ravioli colorati si aromati :D! Treaba e destul de simpla o ceasca de faina, un ou, ulei pana se face aluatul elastic.


Imprima reteta
Ravioli home-made cu branza de capra ♥
Categorie Feluri principale
Specific Italian
Timp de preparare 30 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Specific Italian
Timp de preparare 30 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
Ingrediente
Etape
  1. Aluat galben: O ceasca de faina se amesteca cu un ou, sare si o lingura de ulei. Se framanta bine pana obtinem un aluat elastic. Daca e nevoie mai adaugam ulei
  2. Aluat portocaliu: In robotul de bucatarie amestecam rosiile cu 1 ou, sare, si o lingura de ulei. Amestecam compozitia cu o ceasca de faina pana obtinem un aluat elastic. Daca mai e nevoie se adauga putina faina extra.
  3. Aluat rosu: Acelasi procedeu ca in etapa anterioara, doar ca in loc de rosii, punem in robot sfecla
  4. Aluat verde: Acelasi procedeu ca in etapa anterioara, doar ca punem spanacul. Daca aluatul e prea consistent, mai adaugam ulei.
  5. Intindem aluatul, taiem fasii egale, punem cubulete sau bucati de branza pe o fasie, acoperim cu alta fasie, taiem patratele de violi.
  6. In apa care fierbe, punem ravioli si ii lasam 10 minute la foc mare. In functie de cat e de gros aluatul, incercati daca s-a fiert si mai lasati sa fiarba in functie de cum e. Bon appetit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: