pulpe de pui la cuptor cu sos Teriyaki

Si pentru ca am scris aici despre sosul Teriyaki, trebuia sa urmeze si partea a doua: pulpe de pui la cuptor cu sos Teriyaki. Pulpe gatite incet, „hidratate” repetat cu cel mai bun sos de pe planet, amin! Nimic mai mult de comentat sau de zis, doar de facut si de delectat in tihna!


Imprima reteta
Pulpe de pui la cuptor cu sos Teriyaki
pulpe de pui la cuptor cu sos Teriyaki
Categorie Feluri principale
Specific Asiatic
Timp de preparare 5 minute
Timp de gatire 30 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Specific Asiatic
Timp de preparare 5 minute
Timp de gatire 30 minute
Portii
persoane
Ingrediente
pulpe de pui la cuptor cu sos Teriyaki
Etape
  1. Pulpele de pui se tamponeaza cu servetele pana nu mai au apa, si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se dau cu sare si piper si apoi, la cuptor la foc mediu pentru 10 minute. Se scot din cuptor, se uda cu sos Teriyaki pe deasupra, si se baga iarasi la cuptor 10-15 minute. Se repeta procesul pana cand pulpele sunt facute si capata o culoare frumoasa, aramie. Bon appetit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: