Scurt si la obiect: am mancat genul asta de paste prima data de la colega mea draga Vio, si de atunci m-am indragostit de ele! Intr-adevar, varianta originala era cu macrou afumat de la Lidl :D.

Nu stiu din ce motive, inainte eram reticenta fata de pastele cu orice tip de peste, insa, de cand am incercat combinatia cu sosul Pesto… para adelante querida!

O reteta mega simpla si foarte gustoasa. Recomand!

 


Imprima reteta
Paste cu ton si sos pesto
Categorie Feluri principale
Specific Mediteranean
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 30 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Specific Mediteranean
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 30 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Pastele se fierb conform specificatiilor de pe ambalaj, se amesteca intr-un castron cu sosul pesto [daca nu sunteti obisnuiti cu gustul acestui sos, nu puneti intreaga cantitate din prima; adaptati dupa propriul gust], zeama de la lamaie [daca nu va plac mancarurile prea acre, puneti doar jumatate], si tonul din conserve [eu l-am pus fara ulei]. Bon appetit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: