Legume mediteraneene coapte, cu branza feta
Portii Timp de preparare
4persoane 15minute
Timp de gatire
40minute
Portii Timp de preparare
4persoane 15minute
Timp de gatire
40minute
Ingrediente
Etape
  1. Ceapa, vanata si ardeii se pun in tava de de la cuptor, pe o hartie de copt, se ung cu o pensula cu ulei si se dau la cuptor [ de preferabil sub grill] pentru 10 – 15 minute, pana se fac pe jumatate si capata o culoare frumoasa de copt
  2. Intr-o tava de cuptor, punem legumele aproape coapte. Taiem rosiile cubulete, le punem intr-un castron, si le amestecam cu usturoiul tocat marunt, patrunjelul taiat marunt, rozmarinul, oregano, sarea si piperul si amestecam cu cele 3 linguri de ulei de masline.
  3. Adaugam si painea taiata cubulete
  4. Peste legumele din tava adaugam amestecul obtinut mai sus, maslinele si branza feta taiata felii, si dam iarasi la cuptor pentru 15-20 de minute, pana cand legumele sunt coapte complet. Bon appetit!

Daca ti-a placut tie, arata-le si prietenilor tai :

Apreciază:

Apreciere Încarc...