Piatto ricco, mi ci ficco. Cam asa ceva si cu legumele astea la cuptor. Le pui pe toate la cuptor sa se coaca si sa devina juicy-juicy-sweet-goodies, le inunzi cu ce condimente iti plac, le garnisesti cu o branza buna pe deasupra, si le mai lasi putin sa se imprieteneasca toate ingredientele in taramul torid al cuptorului. Pai cum sa nu fie bune? Cum?



Imprima reteta
Legume mediteraneene coapte, cu branza feta
Categorie Feluri principale
Specific Mediteranean
Timp de preparare 15 minute
Timp de gatire 40 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Specific Mediteranean
Timp de preparare 15 minute
Timp de gatire 40 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Ceapa, vanata si ardeii se pun in tava de de la cuptor, pe o hartie de copt, se ung cu o pensula cu ulei si se dau la cuptor [ de preferabil sub grill] pentru 10 - 15 minute, pana se fac pe jumatate si capata o culoare frumoasa de copt
  2. Intr-o tava de cuptor, punem legumele aproape coapte. Taiem rosiile cubulete, le punem intr-un castron, si le amestecam cu usturoiul tocat marunt, patrunjelul taiat marunt, rozmarinul, oregano, sarea si piperul si amestecam cu cele 3 linguri de ulei de masline.
  3. Adaugam si painea taiata cubulete
  4. Peste legumele din tava adaugam amestecul obtinut mai sus, maslinele si branza feta taiata felii, si dam iarasi la cuptor pentru 15-20 de minute, pana cand legumele sunt coapte complet. Bon appetit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: