Am super-super-pacatuit! Daca tot m-am aventurat pe taramul pastelor facute in casa, am zis hei, hei … hai sa facem si un hamburger de la A la Z. Ma rog, nu ca ar fi mare greutate sau operatie pe creier. Mai bine zis am zis hai sa fac niste chifle cu carne de vita in care mai pun eu ce mi se pare interesant, si daca tot ma chinui cu ocazia asta, hai sa nu stric totul cu un ketchup banal. Asa ca am facut si sosul Arby, pe baza de bulion, si sosul Carolina cu mustar.

Rezultatul, a fost exceptional! Gusturile tuturor ingredientelor … priceless! Recomand pentru o placere nevinovata de pranz intr-o duminica lenesa!

 


Imprima reteta
Hamburgeri home-made cu carne de vita
Categorie Feluri principale
Timp de preparare 15 minute
Timp de gatire 15 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Timp de preparare 15 minute
Timp de gatire 15 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Carnea se amesteca cu toate condimentele si cu oul. Puteti pune ce condimente va plac. Daca nu va place de exemplu oregano, il puteti inlocui, sau puteti doar sa puneti sare si piper daca nu vreti sa fie prea aromata carnea. Facem 4 turtite de diametrul chiflelor, punem in tigaia incinsa pt 5 - 10 minute [in functie de cat de bine facuta vreti sa fie carnea], intorcand de pe o parte pe alta. Cu 2 minute inainte sa luati carnea de pe foc, puneti si felia de cascaval deasupra si lasati-o sa se topeasca. [daca vreti, puteti pune si cateva inele subtiri de ceapa in tigaie pana se calesc usor]
  2. Chifla o taiati pe jumatate, punem salata, felia de rosie, carnea cu cascavalul [optional si ceapa], feliile de castraveciori, sosul Arby si sosul Carolina. MEGA BON APPETIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: