In cazul in care mai foloseste cineva Dry Cooker-ul, si in cazul in care va plac mancarurile cu sos de soia, va prezint experimentul meu: vita cu sos de soia, cimbru si ceapa verde. Am vrut intr-o zi sa gatesc altfel vita pe care o aveam, asa ca am zis sa incerc ceva ceva, lucru care mi-a si iesit pe deasupra :D! Oricum, eu sunt fan Dry Cooker fiindca mi se pare ca se gateste totul foarte bine si e si foarte simplu de spalat vasul dupa aceea. Daca aveti chef intr-o zi de ceva mai… altfel pentru carnea voastra de vita, atunci va recomand reteta. Enjoy!


Imprima reteta
Friptura de vita cu cimbru si sos de soia dulce
Categorie Feluri principale
Specific Asiatic
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 30 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Specific Asiatic
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 30 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Carnea am taiat-o bucatele
  2. Am pus carnea in Dry Cooker. Am adaugat putin ulei si putina apa, ramurelele de cimbru, sarea si piperul si am lasat pe foc 20 minute
  3. Am adaugat sosul de soia si sosul Worcester si am mai lasat 10 minute
  4. Dupa ce este gata carnea, am oprit focul, am adaugat mierea si am amestecat sa se repartizeze uniform, si am presarat pe deasupra ceapa verde tocata. Bon appettit :D!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: