Nu cred ca e nevoie de o descriere prea lunga. Friptura de porc, uitata in cuptor, cu cimbru si usturoi. In principiu nu imi imaginez cum o friptura la cuptor ar putea iesi vreodata sa nu fie buna. Doar daca poate o uiti acolo pana ramane doar fumul din ea :)). In orice caz, un fel principal foarte simplu de facut, foarte gustos, dupa care trebuie doar sa ai rabdare sa se gateasca. Enjoy!


Imprima reteta
Friptura de porc cu usturoi si cimbru
Categorie Feluri principale
Timp de preparare 30 minute
Timp de gatire 40 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Timp de preparare 30 minute
Timp de gatire 40 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Intr-un castron amestecam uleiul cu sarea, piperul, usturoiul pisat, si cimbru maruntit (doar frunze, fara codite)
  2. Adaugam carnea in castron, intindem uleiul si condimentele pe toata suprafata carnii. Lasam la frigider, acoperit, 20 minute.
  3. Punem carnea si uleiul ramas din castron, intr-o tava si dam la cuptor pentru aproximativ 40 minute (in functie de cat de bun este cuptorul, pana se patrunde carnea.) Bon apetit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: