Curcan / pui tras la tigaie cu sos de merisoare – reteta super rapida!
Portii Timp de preparare
4persoane 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
4persoane 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
Etape
  1. Pieptul de curcan/pui il taiem cubulete mici. In wok adaugam uleiul, il lasam sa se incinga, adaugal pieptul si amestecam timp de 5 minute.
  2. Radacina de ghimbir o taiem super subtire, si o adaugam in wok, impreuna cu merisoarele confiate
  3. Alunele le maruntim [ eu am folosit mojarul] si le adaum in wok. Adaugam si sosul de merisoare, sosul de soia, sare si piper dupa gust, si amestecam inca 5-7minute, pana se face pieptul complet. Se poate servi cu orez sau cartofi alaturi. Bon appetit!

Daca ti-a placut tie, arata-le si prietenilor tai :

Apreciază:

Apreciere Încarc...