Trebuie sa recunosc, imi place din ce in ce mai mult sa folosesc tavitele de briose si pentru alte lucruri decat briose 😀

Dupa ce am incercat varianta de cartofi cu patrunjel si cascaval, am zis sa mai incercam si altceva, sa vedem cum iese. Varianta de astazi: cosulete cu sunca, cascaval si morcovi. Primul lucru care trebuie mentionat este ca imi place foarte mult cum a iesit sunca, putin crocanta si uscata, dar cu un gust mult mai intens parca decat in stadiul de mezel, si combinata cu putin cascaval topit … super bun!   In rest, presupun ca se pot face multe combinati. Eu am ales morcovii fiindca mi s-a parut ca ar merge bine cu sunca. Dar cred ca ar merge foarte bine si cu ardei kapia, sau rosioare cherry, etc.

In orice caz, foarte bune, simplu de facut, si mi se pare ca arata si interesant. Win-win 😀


Imprima reteta
Cosulete cu sunca, cascaval si morcovi
Categorie Feluri principale
Specific Mediteranean
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Categorie Feluri principale
Specific Mediteranean
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
persoane
Ingrediente
Etape
  1. Morcovul si cascavalul le dam prin razatoarea mare
  2. Ungem tava de briose cu putin ulei si asezam feliile de sunca
  3. Adaugam morcovul ras
  4. Adaugam cascavalul
  5. Ouale le batem putin cu sare si piper si turnam in mod egal in cele 6 "cosulete". Deasupra punem patrunjelul tocat. Dam la cuptor 15-20 minute, pana sunca devine putin crocanta si cascalulul se topeste . Bon appetit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: