Nutella, fiica cea dintai a zeului Zaharus si ispita suprema a zeului Caloricos! Fructul interzis al oricarui copil din anii 90′! Explozia de Revelion a papilor gustative! Nutella! Insa cine se poate abtine? Cine se poate abtine de la o asemenea inventie diabolica a oamenilor?

Sunt multe cuvinte „grele” in vocabularul oamenilor. Cuvinte articulate cu accente grave, cu patos lingual sau metaforic. Cand auzi cuvantul cheesecake deja inghiti in sec. Insa cand auzi cheesecake cu Nutella … parca se opreste intreg universul in loc pentru o secunda. Si ori te apuci si mananci, ori te apuci si faci. Am facut, am mancat, de repetat! Atentie, este cheesecake fara coacere, cu crema moale.. de Nutella 😀

 

Imprima reteta
Cheesecake cu Nutella
Categorie Deserturi
Timp de preparare 20 minute
Timp de asteptare 4 ore
Portii
portii
Ingrediente
Categorie Deserturi
Timp de preparare 20 minute
Timp de asteptare 4 ore
Portii
portii
Ingrediente
Etape
  1. Am macinat alunele de padure in robotul de bucatarie
  2. Am macinat biscuitii.
  3. Biscuitii macinati i-am amestecat cu untul topit, o lingura de Nutella sijumatate din alunele de padure. Amestecul l-am pun intr-un vad si am presat cu lingura astfel incat sa aiba consistenta unui blat. Crema de branza am amestecat-o cu zaharul.
  4. Am adaugat in crema de branza, Nutella. Daca vreti sa puneti un strat de Nutella pe deasupra cheesecake-ului, pastrati doua linguri pentru final.
  5. Am pus crema amestecata deasupra blatului, dupa care am presarat restul alunelor de padure. Vasul l-am dat al frigider 4 ore pentru a se raci. Bon apetit 🙂 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: